Klauzero : akurat w moim przypadku miejsce produkcji nie mialo znaczenia. Mialo znaczenie duzo innych czynnikow. Po prostu porownalem 2 auta, ich funkcjonalnosci i przedewszystkim przejechalem sie obydwoma. O2 sie duzo lepiej prowadzi.
Skoda Octavia face-lifting - pierwsze zdjęcia i informacje
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez SalvatoreZamieszczone przez g_rego_rczujniki są V generacji
"piąta generacja czujników parkowania z jeszcze lepszym podglądem na ekranie i sygnałem dźwiękowym" - dla mnie to nie znaczy praktycznie nicZałączone pliki
Komentarz
-
-
są już jakieś przecieki cen O2FL??
Wedlug http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/...-salonach.html - Golf VI 1.4tsi 122km comfortline (w serii esp, klima i alu - cos wiecej jak ambiente skody) kosztuje 62k! :shock:
Octa powinna byc cos tansza
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KlauzeroOczywiście w wymienionej liście (powtórzenia w punktach: d,e,g,i,m,n) są też elementy w które chętnie doposażyłbym autko, m.in.: łącze USB wraz z radiem Bolero i podłączonych doń czujników, ale nie są to elementy, bez których taki użytkownik OII 2008 jak ja nie może się obejść.
Komentarz
-
-
http://www.autokrata.pl/lod/4931/pie...face_liftingu/ piszą ze ceny sie nie zmienią ciekawe czy to prawda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez giannihttp://www.roadlook.pl/wrazenia-z-ja...a-z-jazdy.html
Jest już test po polsku, wg danych w tabelkach jakieś żwawsze te silniki 0-100 1.8TSI napewno a i chyba 2.0TDI też.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano to już wiemy od jakiegos czasu.
[ Dodano: Sro 19 Lis, 08 14:26 ]
Zamieszczone przez chrisolPonoć rabat będzie wynosił nie 9,5 tyś ale 3,5 ...
Komentarz
-
-
Ja wczoraj dzwoniłem do Auto-Wimaru Centrum i b. miły pan mnie pinformował, że wprawdzie na Ambiente O2 FL nie ma rabatu 9500 tylko 5500 (!) ale w standardzie w tej wersji jest ESP, aktywne zagłówki i coś tam jeszcze mniej istotnego. Wyliczył mi na szybko, że w przypadku Ambiente 2.0 TDI + DSG rozmowa zaczyna się od 89000. Niestety nie był w stanie sprecyzować, czy w 2.0 DSG jest stara (6 biegów) czy nowa (7) co jest dość istotne, gdyż koledzu pisali na forum o kosztach wymiany oleju w DSG, a różnica miedzy starą a nową jest miedzy innymi taka, że w starej jest 7 l. oleju a w nowej 1,7!!! Tak czy inaczej, ja się umówiłem że jak w AW pojawi się jakiś pojazd ze szkrzynią DSG (prawdopodobnie bedzie to SuperB) to wspomniany już miły pan dzwoni do mnie i zaprasza mnie na jazdę próbną - bo chcę sie przekonać czy mi automat bedzie pasował :P - a potem zamawiam O2FL dla siebie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA niech nie daja nic, jak przyjdziesz i chcesz kupic to dostaniesz i 15tys. wszystko zalezy od tego jaka wersja, jakie dodatki no i czy obie strony chca dobic targu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARoberta w Skodzie 15 tys ..po znajomości 8)
[ Dodano: Sro 19 Lis, 08 16:05 ]
Zamieszczone przez ARobertswoja drogą za lampy i zderzaki to ja bym 6 tys więcej nie płacił.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pkaczNiestety nie był w stanie sprecyzować, czy w 2.0 DSG jest stara (6 biegów) czy nowa (7) co jest dość istotne, gdyż koledzu pisali na forum
zmieni,ale puki co 7b DSG tylko do benzyn.
W Golfie V mozna bylo zamowic 7b DSG do 1.9TDI 105KM 250 Nm,ale na
tym sie skonczylo.
W Golfie VI nie wystepuje 7b DSG w cenniku do diesla.
Tak wiec analogicznie w O2 bedzie 6b DSG.Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
Komentarz